17:29
Твоя ссылка может быть здесь!

Твоя ссылка может быть здесь!

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: KpacaB4uk, Vitalik, KYPCAHT, Andriyko  
Форум » Інформаційний центр » Адміністрація » ПРАВИЛА ФОРУМУ !!!
ПРАВИЛА ФОРУМУ !!!
ОлегДата: Середа, 18.02.2009, 10:54 | Сообщение # 1
1. Форум призначений для спілкування. Не для чорного чи білого піару, не для розкрутки, не для образ і нецензурщини.
2. З першого правила випливає друге. На форумі заборонена пропаганда міжрасової, міжнаціональної чи міжрелігійної ворожнечі. Заборонено використання нецензурщини (якщо зовсім не терпиться, замініть кілька літер на різноманітні значки типу #, @, $). Різко не схвалюються обрАзи мешканців форуму чи третіх осіб (от уявіть, що ви зайшли в супермаркет - ви ж не плюєте там на підлогу, не розкидаєте сміття, не ображаєте продавців).
3. На форумі забороняється будь-яка діяльність, яка суперечить діючому законодавству (або може кваліфікуватися як нелегальна), а також пропаганда та реклама такої діяльності.
4. Надмірне використання форуму для розкрутки власних інтернет-ресурсів не схвалюється. Це стосується учасників з іменами у вигляді інтернет-адреси, а також учасників, які реєструють у власному профайлі лінк на інтернет-ресурс, і при цьому не спілкуються на форумі. Пам'ятайте, що в випадку таких дій ваш профайл може бути видалено.
5. Про відповідність чи невідповідність дій певного учасника правилам форуму вирішують адміністратор і модератори.
6. На форумі заборонено використання транслітерації (коли українські або російські слова пишуть os tak - latynskimy literamy). В кого немає можливості писати кирилицею, користуйтесь послугами http://www.translit.ru/ , хто заходить з мобілок - http://pda.translit.ru/
7. Якщо Вас забанив модератор чи адміністратор на певну кількість годин (днів), ЗАБОРОНЕНО реєструватися під новим ніком, просто дочекайтеся, доки закінчеться термін бану. Новий профіль буде удалятися без попередження!!!!!
8. Правила можуть бути змінені


http://cs-lanivtsi.at.ua
МурзикДата: Вівторок, 26.12.2017, 15:09 | Сообщение # 2
подписываюсь
Форум » Інформаційний центр » Адміністрація » ПРАВИЛА ФОРУМУ !!!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

cs-lanivtsi.at.ua © 2011 Хостинг від uCoz